İZMİR / BERGAMA - Osman Nuri Ersezgin İlkokulu

May

19 Mayıs Atatütürk'ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Programı 4.Sınıf öğretmenleri (Dudu Kiriş-Aysun Turan Aral-Nihal Yeşildağ-Sevil Emre ve Semra Aksoy) ve öğrencileri hazırladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 4/A öğretmeni Dudu Kiriş yaptı. Programda öğrenciler şiirler okudu ve 4.Sınıf öğrencileri gösterilerini sergilediler. Program sunuculuğunu 4/C Sınıfından Zeynep Ferhan İlgen ve 4/E Sınıfından Buğlem İkra Karcı yaptılar.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Ceyhan UTKULU / Okul Müdürü

May

Futbol Takımımız 2023 LİG BERGAMA TURNUVASInda altıncı maçında Fevzipaşa İlkokulu ile karşılaştı. Bergama Belediyesi Akademi Tesisleri sahasında Salı günü (16.05.2023) yaptığımız maçı 1-3 kaybettik.Maçın başlarında Emircan Erik''in attığı golle 1-0 öne geçtik. İlk yarı bitmeden yediğimiz 2 golle devreyi 1-2 mağlup kapattık. İkinci yarıda bir gol daha yedik. Geri kalan sürede başka gol bulamayınca ikinci mağlubiyetimizi aldık. (1-3) Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerini tebrik ederiz.

Öğrencilerimize bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz. Ceyhan Utkulu / Okul Müdürü

May

Futbol Takımımız 2023 LİG BERGAMA TURNUVASInda beşinci maçında Ulubatlı Hasan İlkokulu ile karşlaştı. Bergama Belediyesi Akademi Tesisleri sahasında bugün (09.05.2023 Salı) yaptığımız maçı 7-0 kazandık.İlk yarısını 5-0 önde kapattığımız maçın ikinci yarısında 2 gol daha bularak maçı 7-0 galibiyetle ayrılmayı başardılar.

Gollerimiz Kerem Ergöçmen (3 gol) Burak Koca (2 gol), Emircan Erik ve Anıl Çiftçi adlı oyuncularımızdan geldi.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki maçlarda da başarılar dilerim.  Ceyhan Utkulu / Okul Müdürü

May

Futbol Takımımız 2023 LİG BERGAMA TURNUVASInda dördüncü maçında 100.Yıl İlkokulu ile karşlaştı. Bergama Belediyesi Akademi Tesisleri sahasında Cuma günü (05.05.2023) yaptığımız maçı 1-2 kaybettik.İlk yarısını rakibimizin lehine esen rüzgar sebeiyle  0-2 geride kapattığımız maçın ikinci yarısında Kerem'in attığı golle farkı bire indirdik. Geri kalan sürede başka gol bulamayınca turnuvadaki ilk mağlubiyetimizi aldık. 100.Yıl İlkokulu öğrencilerini tebrik ederiz.

May

Futbol Takımımız 2023 LİG BERGAMA TURNUVASInda üçüncü maçında Mert Öztüre İlkokulu ile karşlaştı. Bergama Belediyesi Akademi Tesisleri sahasında dün (02.05.2023 Salı) yaptığımız maçı 2-1 kazandık.İlk yarısını Burak'ın attığı golle 1-0 önde kapattığımız maçın ikinci yarısında Emircan'ın golüyle 2-0 öne geçtik. Maçın sonlarına yediğimiz golden sonra zorlansakta öğrencilerimiz maçtan galibiyetle ayrılmayı başardılar.

Gollerimiz  Burak Koca  ve Emircan Erik adlı oyuncularımızdan geldi.